Trefelling og opprydning i skibakker og vinterterreng

Ofte er vinteren stormfull og ødeleggende for trær og fauna. Om du har eiendom med stormskadde trær eller ønsker en opprydning før eller mens vinteren pågår er det bare å ta kontakt med oss.

Vi har utstrakt erfaring med denne slags arbeid i ulendt terreng under alle mulige værforhold. Vår utstyrspark har maskineri som er tilpasset denne type arbeid, og som etter laget skogbunnen med minst mulig skade.

Start video

Trefelling eller beskjæring? Vi gir anbefaling.

Et godt alternativ til trefelling er å beskjære treet for å gjøre det mindre. Dette er spesielt aktuelt for trær i tett bebyggelse, eller hvis det er ønskelig å gjøre treet mindre av hensyn til utsikt eller plass. Fordelen med dette sammenliknet med trefelling er at treet får leve. Når vi gjennomfører beskjæring av trær tar vi viktige hensyn for å sørge for at treet holdes sunt og friskt. Våre arborister har lang erfaring med klatring og vet hvordan slike jobber gjennomføres tryggest mulig.

Kontakt oss for å høre mer beskjæring av trær.

Store og små oppdrag

Vi har stor arbeidskapasitet og en utstyrspark med alt vi trenger for å gjennomføre små og store oppdrag. Vi kan hjelpe enten du har et enslig tre du ønsker å fjerne eller om du trenger nedskjæring og rydding av store områder. Ta kontakt for en uforpliktende samtale eller for å bestille en gratis befaring!

Kundeanmeldelser

Vår viktigste suksessfaktor er fornøyde kunder.

Tony Trefelling AS
5.0
Based on 79 reviews
powered by Google
kim verduijn
kim verduijn
21:44 25 Nov 20
From tree to log, Tony knows how to handle wood. The best man for the job.
M Egge
M Egge
16:49 09 Sep 20
Fair price and profesionally done!
kaj inge skjønhaug
kaj inge skjønhaug
12:52 11 Aug 20
He recently did a job for us together with Trefellerne AS. I was very happy with both companies. They acted very... proffesionally, was very pleasant, and the result was exellent. The job was climbing and taking down 9 large trees, shredding all branches, and some large tree stumps. Fair prices were given up-front, and no surprises. Thumbs up!read more
Geir Haugen
Geir Haugen
11:26 07 Aug 20
Used Tony for topping 5 trees. Good price, fast service. Nice work. Done axactly as we wanted it and cut branches into... smaller easily removeable parts.Highly recommended.read more
Akshay Shah
Akshay Shah
10:39 28 Jun 20
Very happy with the work. Professional and friendly guys. Know their stuff and provide advice on what to do and what... not to.read more
Mike Skinner
Mike Skinner
16:29 24 Jun 20
Pleasure to work with, good communication and Tony was very polite and helpful
Simon Cooper
Simon Cooper
16:13 24 Jun 20
Very professional and a great team of tree guys.
Next Reviews
js_loader

Trenger du hjelp? Våre eksperter er klare til å hjelpe.

Ring oss eller send inn kontaktskjemaet så tar vi kontakt med deg 😊

Interessert i et vintertilbud?

Vinteren er normalt sett litt roligere for oss. Det betyr at vi har litt mer kapasitet enn vanlig så vi tilbyr nedsatte priser til alle som tar kontakt nå.

Det eneste du trenger å gjøre for å benytte deg av tilbudet er å sende inn skjemaet under!

Dager
Timer
Minutter
Sekunder
Vi tar kontakt med deg 😊