Tomterydding

Tony Trefelling AS
5.0
Based on 79 reviews
powered by Google
kim verduijn
kim verduijn
21:44 25 Nov 20
From tree to log, Tony knows how to handle wood. The best man for the job.
M Egge
M Egge
16:49 09 Sep 20
Fair price and profesionally done!
kaj inge skjønhaug
kaj inge skjønhaug
12:52 11 Aug 20
He recently did a job for us together with Trefellerne AS. I was very happy with both companies. They acted very proffesionally, was very pleasant, and the result was exellent. The job was climbing and taking down 9 large trees, shredding all branches, and some large tree stumps. Fair prices were given up-front, and no surprises. Thumbs up!read more
Geir Haugen
Geir Haugen
11:26 07 Aug 20
Used Tony for topping 5 trees. Good price, fast service. Nice work. Done axactly as we wanted it and cut branches into smaller easily removeable parts.Highly recommended.read more
Akshay Shah
Akshay Shah
10:39 28 Jun 20
Very happy with the work. Professional and friendly guys. Know their stuff and provide advice on what to do and what not to.read more
Mike Skinner
Mike Skinner
16:29 24 Jun 20
Pleasure to work with, good communication and Tony was very polite and helpful
Simon Cooper
Simon Cooper
16:13 24 Jun 20
Very professional and a great team of tree guys.
Next Reviews
js_loader

Klargjøring av eiendom før byggeprosjekter

I forbindelse med byggearbeid, eller ved ønske om å utvide hager eller eiendom, kan det være aktuelt å fjerne trær, stubber og busker. I slike tilfeller bruker vi vår maskin- og utstyrspark som har alt som trengs for å klargjøre og rydde en eiendom.

Vi er spesialister på trefelling og tomterydding og har lang erfaring med små privatprosjekter og store prosjekter i samarbeid med entreprenører. 

Send en e-post:

Ring oss:

Tomterydding og klargjøring av eiendom

En sentral del av arbeidet med bolig- og eiendomsutvikling er å klargjøre området for trær, stubber og busker. Dette kan være en stor jobb og må som regel gjennomføres av profesjonelle med stor arbeidskapasitet. Tony Trefelling AS har bred erfaring fra slike prosjekter og gode referanser å vise til.

Vi har også en stor utstyrspark og gode samarbeidspartnere som gjør at vi kan gjennomføre slike prosjekter effektiv uten å havne i fallgruver. Vi bidrar også gjerne med graving og håndtering av avfall.

Alle oppdragene vi gjennomfører er forsikret. Det betyr at eventuelle skader på person eller eiendom dekkes av oss dersom uhellet skulle skje. Dette skjer selvsagt svært sjeldent, men det er godt å vite for deg som kunde.

Kontakt oss for å høre mer om klargjøring av eiendom.

Send en e-post:

Ring oss:

Send oss en e-post

Send inn skjemaet og så tar vi kontakt med deg så snart vi kan. Legg gjerne ved relevante bilder hvis du ønsker.

Send oss en e-post

Send inn skjemaet og så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

Interessert i et vintertilbud?

Vinteren er normalt sett litt roligere for oss. Det betyr at vi har litt mer kapasitet enn vanlig så vi tilbyr nedsatte priser til alle som tar kontakt nå.

Det eneste du trenger å gjøre for å benytte deg av tilbudet er å sende inn skjemaet under!

Dager
Timer
Minutter
Sekunder
Vi tar kontakt med deg 😊